Afspraak
Als u interesse heeft om kennis te maken en onze prachtige locatie te komen zien en te ervaren dan bent u uiteraard van harte welkom. We plannen dan een informatief gesprek met u en een rondleiding. U zoon of dochter is daarbij uiteraard van harte welkom. Stuur ons gerust een mailtje of bel even voor een afspraak.

Inschrijfformulier
Mocht u vervolgens besluiten tot aanmelding dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Het inschrijfformulier ontvangt u bij het kennismakingsgesprek of kunt u downloaden op onze site onder het kopje praktisch bij downloads en formulieren.
Op het inschrijfformulier vragen we u veel gegevens in te vullen van contactgegevens tot slaap- en voedingsgewoonte en de gewenste opvangvormen, om te zorgen dat we zo’n goed mogelijk beeld hebben van uw wensen en de behoeftes van uw kind.

Contract
Na bevestiging van de inschrijving ontvangt u van ons een contract. Wij hanteren hierbij de algemene leveringsvoorwaarden van de branche vereniging kinderopvang. Onder het contract vallen de gemaakte afspraken zoals ze zijn vastgelegd in het inschrijfformulier.

Facturering en opzegtermijn
Ouders ontvangen per maand een factuur voor de opgenomen uren. De opzegtermijn bedraagt 1 maand zonder vast opzegmoment. Dit betekent dat de dag dat u opzegt de opzegtermijn ingaat en er niet per eerste van de maand dient te worden opgezegd.