Natuurlijke omgeving

 

Op de 2,3 hectare grond die wij tot onze beschikking hebben, bieden we de kinderen de vrijheid en ruimte die ze nodig hebben in hun kinderjaren. Volop speelmogelijkheden in een natuurlijke omgeving.

Voordelen
Spelen in een natuurlijk omgeving geeft niet alleen veel plezier, maar biedt voor kinderen veel meer voordelen:

  • De natuur biedt uitdaging en de mogelijkheid om echt zelf te ontdekken
  • Het versterkt de motorische ontwikkeling en daagt kinderen uit tot meer bewegen
  • Buiten spelen biedt ruimte en rust aan kinderen zodat ze kunnen ontladen en weer opladen (energie opdoen)
  • Natuur versterkt sociale relaties; kinderen spelen meer en intensiever samen en er is minder pestgedrag

Het binnen gedeelte van ons kinderdagverblijf is gloednieuw en voldoet volledig aan de laatste eisen. In de vier ruime ruimtes die in directe verbinding staan met ons buitenterrein hebben we gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren. De speelruimtes geven meer dan voldoende aanleiding tot speel-, knutsel- en bouwmogelijkheden alsook gezellige hoekjes waar je even kan terug trekken met een boek of met vrienden om te chillen.

Flexibel

 

Kinderen en hun ouders zijn niet altijd in schema’s te vangen en er zijn altijd zaken die onvoorzien zijn. Werk en opvang op elkaar af te stemmen is voor ouders en kinderen soms al best een puzzel. We sluiten daarom aan bij de wensen van ouders en kinderen.

Reserveren en openingstijden
U kunt 1 week van te voren nog reserveren en als er ruimte is kan het zelfs op de dag zelf. Afmelden kan ook tot 1 week van te voren. U betaalt door het jaar heen alleen het aantal uren dat u ook daadwerkelijk hebt gebruikt. We zijn het hele jaar open en bieden dagelijks opvang van 6.30 tot 19.30 uur. Zaterdagopvang is op aanvraag mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ook verse warme maaltijden voor de kinderen.

Prijs
Uw kind kan gratis bij ons wennen en we halen kinderen op van school ook buiten de kern Oostburg.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat KOV toegankelijk is voor kinderen en hun ouders voor een aantrekkelijke uurprijs van 5,95 euro per uur (BSO en KDV reguliere uren). De peuterspeelzaal uren bedragen 5,50 euro per uur.

In de uurprijs is het gebruik van luiers inbegrepen evenals de lunch en gezonde tussendoortjes. We informeren u er graag uitgebreid over tijdens een persoonlijk gesprek.